http://okładka%20ksiąążki

Rola i postrzeganie kuchenki mikrofalowej w gospodarstwach domowych

Autor Melski Krzysztof

Monografia naukowa, literatura naukowa: technologia żywności i żywienia, nauki o zarządzaniu i jakości, rok wydania: 2023

Autor
dr hab. inż. Krzysztof Melski, prof. UEP

Recenzent
dr hab. inż. Karolina Szulc

Dr hab. inż. Krzysztof Melski − profesor UEP, kierownik Katedry Przyrodniczych Podstaw Jakości w Instytucie Nauk o Jakości Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. Absolwent Wydziału Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, obecnie Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, z którym związany jest od początku lat 90. XX w.

Autor lub współautor ponad sześćdziesięciu prac naukowych, głównie z zakresu wykorzystania kuchenek mikrofalowych, opakowań produktów przeznaczonych do ogrzewania mikrofalowego, oddziaływania promieniowania jonizującego z materiałami opakowaniowymi, a także biodegradowalnych materiałów opakowaniowych.

ISBN: 978-83-66187-97-9 (wersja elektroniczna/PDF)
ISBN: 978-83-66187-96-2 (wersja drukowana/oprawa miękka)

Data publikacji

2023-12-20

Rok wydania

2023

Liczba stron

172

ISBN

978-83-66187-97-9

Format

PDF

Miejsce wydania

Polska

Język

język polski

Rozmiar pliku

2,48 MB

Format pliku

PDF

Średnia ocena

error: Treść jest chroniona.